Ingredience:
300g of roasted unsalted peanuts
2 ½ teaspoons of oil (do not use olive oil)
2 teapoons of brown sugar
2 ½ teaspoon of cinnamon
1 teaspoon of golden syrup
Pinch of salt
Put your peanuts into your food processor and pulse from low
to max until peanuts began to crumble and also stick together.
Because that means, that they are releasing they natural
oil!
Add oil – it will help them to blend more and get even
smoother in texture.
Add salt, sugar, syrup and cinnamon and blend until smooth
or crunchy!
Ingredience:
300g pražených nesolených arašídů
2 ½ čajové lžičky oleje (nepoužívejte olivový olej)
2 čajové lžičky hnědého cukru
2 ½ čajové lžičky skořice
1 čajová lžička GOLDEN SYRUP/ZLATÉHO SIRUPU
Špetku soli
Vysypte arašídy do food processoru a pomocí funkce – PULSE –
pulzujte do té doby, dokud se nezačnou rozpadat a zároveň ale začnout držet
pohromadě.
To totiž znamená, že arašídy vypouští svůj vlastní olej!
Přidejte olej – ten pomůže při mixování a zároveň udělá Vaše
máslo ještě krémovější.
Přidejte nakonec sůl, cukr, sirup, skořici a mixujte do
křupava či do jemného másla!
Žádné komentáře:
Okomentovat