pondělí 19. prosince 2016

HOMEMADE CINNAMON PEANUT BUTTER/DOMÁCÍ SKOŘICOVÉ ARAŠÍDOVÉ MÁSLO



Ingredience:

300g of roasted unsalted peanuts
2 ½ teaspoons of oil (do not use olive oil)
2 teapoons of brown sugar
2 ½ teaspoon of cinnamon
1 teaspoon of golden syrup
Pinch of salt


Put your peanuts into your food processor and pulse from low to max until peanuts began to crumble and also stick together.
Because that means, that they are releasing they natural oil!
Add oil – it will help them to blend more and get even smoother in texture.
Add salt, sugar, syrup and cinnamon and blend until smooth or crunchy!

Czech:



Ingredience:

300g pražených nesolených arašídů
2 ½ čajové lžičky oleje (nepoužívejte olivový olej)
2 čajové lžičky hnědého cukru
2 ½ čajové lžičky skořice
1 čajová lžička GOLDEN SYRUP/ZLATÉHO SIRUPU
Špetku soli

Vysypte arašídy do food processoru a pomocí funkce – PULSE – pulzujte do té doby, dokud se nezačnou rozpadat a zároveň ale začnout držet pohromadě.
To totiž znamená, že arašídy vypouští svůj vlastní olej!
Přidejte olej – ten pomůže při mixování a zároveň udělá Vaše máslo ještě krémovější.

Přidejte nakonec sůl, cukr, sirup, skořici a mixujte do křupava či do jemného másla!

Žádné komentáře:

Okomentovat