Ingrediences:
300g of roasted unsalted peanuts
2 teaspoons of oil (do not use olive oil)
½ teapoon of brown sugar
Pinch of salt
Put your peanuts into your food processor and pulse from low
to max until peanuts begin to crumble and also stick together.
Because it means, that they are releasing their natural
oil!
Add oil – it will help them to blend more and get even
smoother in texture.
Add salt, sugar and blend until smooth or crunchy!
Czech:
300g pražených nesolených arašídů
2 čajové lžičky oleje (nepoužívejte olivový olej)
½ čajové lžičky hnědého cukru
Špetku soli
Vysypte arašídy do food processoru a pomocí funkce – PULSE –
pulzujte do té doby, dokud se nezačnou rozpadat a zároveň ale začnout držet
pohromadě.
To totiž znamená, že arašídy vypouští svůj vlastní olej!
Přidejte olej – ten pomůže při mixování a zároveň udělá Vaše
máslo ještě krémovější.
Přidejte nakonec sůl, cukr a mixujte do křupava či do
jemného másla!
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazat