pondělí 5. prosince 2016

Homemade Peanut Butter!/Domácí arašídové máslo!


Ingrediences:

300g of roasted unsalted peanuts
2 teaspoons of oil (do not use olive oil)
½ teapoon of brown sugar
Pinch of salt

Put your peanuts into your food processor and pulse from low to max until peanuts begin to crumble and also stick together.
Because it means, that they are releasing their natural oil!
Add oil – it will help them to blend more and get even smoother in texture.
Add salt, sugar and blend until smooth or crunchy!


Czech:

Ingrediences:

300g pražených nesolených arašídů
2 čajové lžičky oleje (nepoužívejte olivový olej)
½ čajové lžičky hnědého cukru
Špetku soli

Vysypte arašídy do food processoru a pomocí funkce – PULSE – pulzujte do té doby, dokud se nezačnou rozpadat a zároveň ale začnout držet pohromadě.
To totiž znamená, že arašídy vypouští svůj vlastní olej!
Přidejte olej – ten pomůže při mixování a zároveň udělá Vaše máslo ještě krémovější.
Přidejte nakonec sůl, cukr a mixujte do křupava či do jemného másla!



1 komentář: